LINDPARKEN - LEHMUSPUISTO

Strandgatan 30, 65100 Vasa
info@doorlkv.fi
044 330 1111

Lindparken

Lindparken Vasa – Bostads Ab Vasa Lindparken

Söker du efter kvalitet, lugn och ett fantastiskt läge då det handlar om bostäder? Då har du hittat rätt! Ditt nya hem kan finnas här i Lindparken!

Unikt höghusboende vid havsstranden

Bostads Ab Vasa Lindparken erbjuder 28 lägenheter i 5 våningar. Denna byggnad, som nu totalrenoveras, uppfördes 1956 åt läkarna och deras familjer på Vasa Centralsjukhus, och har sedan dess blivit kallat ”Läkarhuset” i folkmun. För att möta kraven på hög standard hos dessa invånare byggdes huset med finess redan då, så det känns naturligt att respektera andan med högklassiga materialval och toppmodern teknik i denna sanering.

Lindparken befinner sig på en härlig plats som ger en unik känsla! Precis framför egen ytterdörr kan du omedelbart njuta av parkens lummiga träd och närheten till havsstranden. Inom ett par hundra meter finns simstrand, närbutik, simhall, daghem och lekplatser. Genom Lindparken går även den populära strandpromenaden; här har du strandens stämningsfulla restaurangutbud på gångavstånd, samtidigt som du kan njuta av kvällspromenader eller joggingturer. Vasa centrums tjänster finns på bekvämt avstånd.

Inredning

AS10_OH_220218
AS26_detalji_2_220218
Visign visualisointikuva AS13-OH As Oy Vaasan Lehmuspuisto Door LKV
Reservera nu
vertical-separator-free-img

Beställ vinsning!

vertical-separator-free-img

Senaste bilderna

20230720_215119-HDR
Lindparken_as_11-9
Edit-260523-23-26
Lindparken_as_3-8
Lindparken_as23-9
Vi Bygger Lindparken
vertical-separator-free-img

Samarbetspartners

jiiri_vaaka_vihrea_RGB
Kyltti
Contria_Solwers
Puustelli_logo_black_fin

Läkarhuset

Blev du intresserad? Ta en titt på bostäderna till salu!

En del av Lindparkens lägenheter är redan sålda, finns ditt kommande hem också här? Door Lkv gör bostadsaffären till en bekymmersfri och glädjefylld process. Våra kunders välfärd är av största vikt!

rantakatu30_as2
28,5m2 1h+tk

As 2

Bostads Ab Vasa Lindparken är er ett flervånings bostadshus beläget precis invid stranden och Lindparken i Vasa. Närheten till havet och den lugna parken ger området en unik känsla. Inom en radie om 400 meter finns också ett stort utbud av service, bland annat en fin badstrand, daghem, motionsled, simhall och en närbutik.

117,5m2 4h+kt+s

As 22

Huset byggdes 1956 som bostäder för läkarna på Vasa Centralsjukhus, och har därför kallats för ”Läkarhuset” tidigare. Redan från början har huset varit bostäder av högre standard, så att vid denna totalrenovering fortsätta i samma linje kändes helt naturligt.

rantakatu30_as22
vertical-separator-free-img

Beställ vinsning!